Lezingen

header test

Je kunt vanaf nu terecht bij 100 goede daden voor workshops en lezingen. Tijdens deze sessies zal Lars zijn ervaringen en lessen delen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Lezing: Verander alles…

Inleiding:
Tijdens de lezing ‘Verander alles…’ zal Lars Fassbender vertellen wat hem heeft gedreven tot zijn 100 goede daden, hij zal openhartig en gepassioneerd inzichtelijk maken wat hem heeft doen veranderen en hoe zijn wereldbeeld daardoor 180 graden gedraaid is. Tevens is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen (circa 1 uur.) De totale sessie zal ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Na afloop ontvang je een getekend exemplaar van het boek ‘100 goede daden – mijn reis naar een mooiere wereld.

Doel:
Deze lezing is voor eenieder die op zoek is naar nieuwe ideeën en inzichten over hoe onze maatschappij functioneert en wat wij er actief aan kunnen bijdragen om deze voor onszelf, maar vooral ook voor anderen, mooier te maken.

Vorm:
Lezing 2 uur, door Lars Fassbender, schrijver van het boek ‘100 goede daden – mijn reis naar een mooiere wereld. Uitgebreide mogelijkheid tot interactie.

Voorwaarden:

• Groepen tot 10 deelnemers 50 euro per persoon.
• Groepen tot 20 deelnemers 45 euro per persoon.
• Groepen >20 deelnemers 40 euro per persoon.
• Prijzen zijn exclusief BTW.
• Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.
• Datum en locatie in overleg.

lezing-button-oranje-horizo

Er staat een lezing gepland voor woensdag 4-11 om 19:30. Er zijn nog enkele plekken. Dus, wil je hier bij aanwezig zijn? Neem dan contact op!

Get your Social on!