Het boek 100 Goede Daden

boek back

Het leven is rijk en overvloedig. Dat is althans wat je geprogrammeerd bent te geloven. Je streeft rijkdom en macht na in een poging je ‘lijden’ te verlossen. Maar ben je sterk genoeg om daadwerkelijk compassie te tonen?

We leven met teveel mensen op deze aardbol. Klimaat- en hongerproblemen bedreigen onze welvaart en veiligheid. We zijn vervallen tot een hyper-concurrerend-wezen dat vooral het eigen geluk en succes voorop stelt.

Individualisme en het vergaren van welvaart staan voorop, tegelijkertijd kijken we argwanend naar degene die niet mee willen – en vooral kunnen – komen in deze race.

Er zijn talloze uitdagingen waarvoor – al dan niet – bewust de ogen gesloten worden. We leven in onze cocon van schijnbaar comfort zodat we de realiteit niet onder ogen hoeven komen.

Ook ik zat gevangen in mijn eigen web, deed mee met de race en was blind voor de realiteit.

Na jaren angstig en onzeker door het leven te hebben gedobberd vond ik de moed om het roer om te gooien. 

Mijn reis naar een mooiere wereld

100 goede daden vertelt het verhaal van een jonge dertiger die vastgeroest zit in zijn saaie leven. Hij voelt zich niet meer thuis in deze wereld en besluit zijn baan op te zeggen en te gaan reizen. Tijdens deze reizen realiseert hij zich meer en meer wat er mis is met de maatschappij en hemzelf. Dus besluit hij om 100 goede daden te doen in zowel binnen- en buitenland in de hoop zichzelf terug te vinden.

Lukt het hem enige zingeving te vinden?

bestel het boek nu

Get your Social on!