Achtergrondinformatie

De wereld verandert, jij ook?

Er komt een een moment dat je hele wereld instort. Tenminste wanneer je, tot één van die gelukkigen behoort. Het moment komt nimmer direct, maar als een ware sluipmoordenaar die langzaam maar zeker inzoomt op zijn doelwit. Je zit niet lekker in je vel, je bent niet fit, je bent vaker ziek dan gewoonlijk en je weet niet wat je met je leven je aan moet. Je vindt je werk saai, je vindt de stad waarin je woont saai, je vindt Nederland saai. Alles is saai.

Langzaam maar zeker ben je in slaap gesust, maar nu word je weer wakker. Je begint de maatschappij te zien voor wat zij werkelijk is.

Vervolgens kom je met jezelf in de knoei en vraagt je af: ‘Waar ben ik mee bezig? Waar sta ik voor? Welke normen en waarden vind ik belangrijk? Hoe wil ik in het leven staan? Waar ben ik eigenlijk mee bezig geweest de afgelopen vijf….wat zeg ik….tien jaar?!’

Herken je dit?

Als bovenstaande situatie van toepassing is op jou of je bent geïnteresseerd in een andere zienswijze van onze maatschappij, volg dan vooral ons blog . We stellen kritische vragen en zoeken naar een bredere waarheid. We zullen je verrassen!

 

100 Goede Daden 

De oprichter van dit blog – Lars Fassbender – worstelde zelf met bovenstaande uitdagingen.  Uiteindelijk heeft het er toe geleid dat hij zijn baan heeft opgezegd en 100 goede daden is gaan doen in binnen- een buitenland. Het bijzonder heftige en emotionele proces heeft hij omschreven in zijn boek: 100 Goede Daden

bestel het boek nu

Get your Social on!